عناوین و سرفصل های آزمایش های مربوط به دبیرستان
الف ) اول دبیرستان
1- شیمی
کد شماره 1 - شناخت و آشنایی با وسایل آزمایشگاهی
کد شماره 2- قطبی بودن آب - کشش سطحی آب - رسانایی الکتریکی آب
کد شماره 3 - مشخص کردن گاز حل شده در نوشابه - نرم کردن آب
کد شماره 4 - محلول سیر شده و فرا سیر شده
کد شماره 5 - معرف ها ( شناساگرها )
کد شماره 6 - قانون شارل و قانون بویل
کد شماره 7 - تهیه و شناسایی گاز اکسیژن - تهیه و تولید گاز هیدروژن
کد شماره 8 - تهیه و تولید گاز کربن دی اکسید - تولید کف
2- علوم زیستی و بهداشت اول دبیرستان
کد شماره 9 – چگونگی کار با میکروسکوپ و مشاهده سلول گیاهی و جانوری و مقایسه آن ها با یکدیگر د رزیر میکروسکوپ
کد شماره10- پی بردن به قسمت های مختلف ساختمان داخلی برگ با استفاده از مقطع گیری از آن و مشاهده در زیر میکروسکوپ
کد شماره 11 – مطالعه انواع سلول های خونی و مقایسه آن ها در زیر میکروسکوپ
کد شماره 12– مشاهده انواع باکتری ها و کپک نان در زیر میکروسکوپ
کد شماره 13 – شناسایی ساختمان DNA و چگونگی تقسیم میتوز با استفاده از مدل مربوط به آن ها
3- فیزیک
کد شماره 14 - فصل اول - تبدیل انرژی ها ( دستگاه وزنه و فنر ، آونگ ، سطح شیب دار و تبدیل انرژی مکانیکی به الکتریکی )
کد شماره 15 - فصل دوم - دما و گرما ، ساختمان دماسنج ، معرفی انواع دماسنج ، تعیین دمای تعادل و تعادل گرمایی ، آهنگ رسانش گرمایی ، آب رسانای ضعیف گرما ، هوا رسانای ضعیف گرما و تعیین انرژی گرمایی و ...
کد شماره 16 - فصل سوم - الکتریسیته ( اثر باردار کردن میله ها و نیروی بین آن ها ، معرفی الکتروسکوپ و کاربرد آن ، باردار کردن فلزات به روش القا)
کد شماره 17 - الکتریسیته جاری ، مولدها ، مدار ساده ، کلید ، باطری ، لامپ ، لامپ های متوالی و موازی ، تبدیل انرژی الکتریکی به گرما به وسیله کالری متر
ب ) دوم دبیرستان
1- شیمی
کد شماره 18 - شناخت و آشنایی با وسایل آزمایشگاهی - اشعه کاتدی
کد شماره 19 - الکترولیز و بررسی خواص عناصر اول و دوم
کد شماره 20 -بررسی فعالیت های شیمیایی هالوژن ها و بررسی روند تناوبی
کد شماره 21 - واکنش منیزیم با کربن دی اکسید - بررسی رسانای الکتریکی محلول ترکیب های یونی
کد شماره 22 -تعیین تعداد ملکول های آب متبلور
2- زیست شناسی
کد شماره23 – چگونگی کار با میکروسکوپ و مشاهده سلول گیاهی و جانوری و مقایسه آن ها با یکدیگر د ر زیر میکروسکوپ
کد شماره 24- چگونگی طرز تهیه اسلاید میکروسکوپی از انواع بافت های گیاهی و مقایسه آن ها با یکدیگر با استفاده از میکروسکوپ
کد شماره 25– مشاهده انواع بافت های جانوری در زیرمیکروسکوپ
کد شماره 26 – مشاهده روپوست برگ تره ، بافت گیاه گوجه فرنگی و عمل تورژسانس و پلاسمولیز در زیر میکروسکوپ
کد شماره 27 – تشریح قلب و کلیه گوسفند
کد شماره 28 – مشاهده انواع سلول های خونی در زیر میکروسکوپ و چگونگی تشخیص گروه های خونی
3- فیزیک
کد شماره 29 - فصل اول - معرفی و سایل اندازه گیری و کاربردهای آن
کد شماره 30 - فصل دوم - حرکت مستقیم الخط ، حرکت یکنواخت ، حرکت تیغه های فلزی و گلوله روی ریل چوب پرده با ضربه با استفاده از تخت هوا برای اندازه گیری سرعت متوسط و تهیه جدول
کد شماره 31 - حرکت مستقیم الخط شتابدار ، استفاده از تخت هوا با روی ریل چوب پرده و تهیه جدول ، اندازه گیری شتاب هنگام حرکت جسم بر روی سطح شیب دار و ترسیم نمودار
کد شماره 32 - تعیین برآیند نیروها به کمک تیرچه یا تخته نیروها ، محاسبه برآیند بر زوایای قائمه و° 120 و محاسبه شتاب قطعات چوبی به کمک نخ و قرقره و تهیه جدول
کد شماره 33 - محاسبه سرعت سقوط اجسام به کمک پایستگی انرژی ، محاسبه ضریب سختی فنر و نیروی اصطکاک وزنه و سطح افقی
کد شماره 34 - مشاهده سطح جیوه و آب در لوله باریک ، شناور ساختن تیغ و سوزن روی سطح آب و مایعات دیگر ، خاصیت مویینگی و بالا آمدن آب در لوله های باریک ، استفاده از خلاء در کاهش فشار نیم استوانه ها
کد شماره 35 - فشار مایعات ، محاسبه فشار هوا ، لوله های مرتبط ، لوله های U شکل و اصل پاسکال
کد شماره 36 - معرفی کالری متر و اندازه گیری ارزش آبی آن ، اندازه گیری ظرفیت گرمایی فلز
کد شماره 37 -محاسبه ی گرمای نهان و ویژه ذوب یخ ، انبساط جامدات و مایعات
ج ) سوم دبیرستان
1- شیمی
کد شماره 38 - درصد خلوص ، بازده علمی واکنش ، محلول سازی از مایعات
کد شماره 39 - رقیق سازی اسیدها ، گرماسنج
کد شماره 40 - ساخت کلوئید و بررسی خواص آن ها و مقایسه با محلول ها ، تعیین دمای جوش و تیتراسیون
2- زیست شناسی
کد شماره 41 – تشریح مغز گوسفند
کد شماره 42- تشریح چشم گاو
کد شماره 43– آشنایی با مدل DNA و RNA و استخراج DNA از سلول های پیاز
کد شماره 44 – مشاهده مراحل مختلف میتوز با استفاده از مدل و اسلاید میکروسکوپی مربوط به آن
کد شماره 45 – چگونگی مشاهده مخمر نان و برش عرضی بساک پرچم گل در زیر میکروسکوپ
کد شماره 46 – مقایسه ساختار پسین در ساقه و ریشه با استفاده از میکروسکوپ
3- فیزیک
کد شماره 47 - الکتروستاتیک و آزمایش های واندوگراف
کد شماره 48 - معرفی خازن ها و به هم پیوستن آن ها
کد شماره 49 - مدار ساده و اندازه گیری جریان ، اختلاف پتانسیل ، کدگذاری مقاومت ها و استفاده از اهم متر و انواع مقاومت ها شامل رئوستا و مقاومت های رنگی
کد شماره 50 - محاسبه دمای رشته سیم داخل لامپ ، تعیین مقاومت داخلی و نیرو محرکه مولد ، به هم پیوستن مقاومت ها و اندازه گیری مقاومت معادل
کد شماره 51 - اندازه گیری شدت جریان و اختلاف پتانسیل در مدارهای مختلط ، تک حلقه و چند حلقه